FAQ

Facturen en Betalen

Hoe kan ik betalen?
– Je kunt met iDeal (bank) betalen. Je kunt niet in termijnen betalen.

Krijg ik een factuur met BTW?
– Yes, zodra je de cursus hebt gekocht krijg je twee mails: eentje is de factuur, de ander is de bevestiging met daarin de inloggegevens van de website. Op de factuur staat de btw.

Als ik het niets vind, krijg ik dan mijn geld terug?
– Het herroepingsrecht is niet van toepassing omdat het gaat om de aankoop van een online cursus, welke je niet kan retourneren. Ik ben ervan overtuigd dat je er zo veel aan gaat hebben, dat je niet wil retourneren. Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn, laat me dit dan alsjeblieft weten dan komen we tot een oplossing

Kan ik de cursus opvoeren als bedrijfskosten?
– Yess, dat kan als je het voor je onderneming gebruikt. Je krijgt in de bevestigingsmail een linkje naar je factuur met daarop oa het btw percentage voor je boekhouding.

Kan ik in termijnen betalen?
– Nee, sorry.

 

Inhoud Cursus

Wat is het tempo? Hoe lang blijft de cursus bewaard?
– De cursus is een maand toegankelijk en kun je in je eigen tempo doorlopen. Een maand is meer dan genoeg tijd om alles tot je te nemen. De meeste kandidaten doorlopen de cursus in een week.

– Het deel met daarin alle informatie over jouw aangeboren aard is overigens je leven lang toegankelijk.

Wat staat er in de gratis weggever?
– Hierin staan een aantal van mijn tips die ik ook deel in de online cursus.
– Er staat ook wat informatie in over je aangeboren aard.

Mocht je nog twijfelen, dan kun je eerste mijn gratis weggever downloaden ;-).

Hoe kan het dat jouw cursus op maat is terwijl je mij niet kent?
– Voor deze online training maak ik gebruik van een wetenschappelijke methode die jouw aangeboren en onveranderlijke aard in kaart brengt. Veel persoonlijker dan dit kan niet ;-).

Aanmelden bij de Cursus

Waar kan ik de cursus vinden?
– Alle cursussen zijn te koop op deze website, onder “cursussen“. Je gaat de cursus doorlopen op de loveyournature acadamy. Zolang de cursus loopt (4 weken) heb je toegang. Alleen mensen met een ticket hebben toegang tot dat account, het is een privé-account. De manier om daar te komen zie je pas nadat je de cursus hebt gekocht. Je krijgt een mail met daarin de inlogcode en een link van de website.